3561 Felsőzsolca, Bartók Béla u 63. Tel.: 06 46/383-822

BETONCSISZOLÁS-BETONPOLÍROZÁS

Foglalkozunk ipari padlófelületek felújításával, javításával, gyantabevonatok eltávolításával. Rosszul kivitelezett, egyenetlen betonpadló-felületek, felvált műgyantarétegek esetén a megfelelő megoldást tudjuk kínálni megrendelőink számára. Rendelkezünk maró-, csiszoló- és polírozógépekkel, melyekkel kis és nagy padlófelületek megmunkálását végezzük a német Dr.Schulze gépeivel. Repedések, fészkesedés esetén az USA-ban 40 éves múlttal rendelkező Metzger/McGuire termékeivel végezzük el a javítást.

Azok számára, akik felismerték a csiszolt, polírozott, impregnált betonfelületek előnyeit a hagyományos betonpadlóval és a műgyantabevonatokkal szemben, polírozott betonpadlórendszer kialakítását is vállaljuk. A betonfelületeket a megrendelő igényei szerinti fényességre polírozzuk és korszerű lítium tartalmú folyadékkal impregnáljuk. Az eredmény tükörsima, fényes felület, amely könnyen takarítható, víz- és olajálló, hosszú élettartammal bír és alacsony a karbantartási költsége.


A polírozott beton technológia előnyei:

Víz- és olajálló polírozott beton

A tükörfényesre polírozott beton a szükséges kezelés után nem szívja be a felületére kerülő vizet és olajat.

 

Könnyen takarítható a polírozott beton

A tökéletesen sima impregnált felület nem porzik és minden szennyeződés könnyen eltávolítható a felületéről szemben a hagyományos beton, illetve kéregedzett felületekkel.

 

Alacsony kivitelezésí költségel jár a polírozott beton

A műgyanta padlók kivitelezési árának akár 30%-áért előállítható a polírozott beton. A padló élete során további megtakarításokat jelent a burkolatokhoz képest, hogy a bekerülési érték 20-30%-ért teljesen felújítható szemben a műgyantával, ahol a bekerülési érték 100-120%-át kell a felújításra költeni.

 

Környezetbarát

Nem kerülnek környezet károsító anyagok a betonra, illetve a polírozott beton, fényes felület csökkenti az épület áramfelhasználását a csökkenő világítási igénynek köszönhetően.

Bővebb tájékoztatásért, mintafelület igényléséért forduljon hozzánk bizalommal.

 

ferrcert
MINŐSÍTETT KIVITELEZŐ
Bisnode tanusitvany