3561 Felsőzsolca, Bartók Béla u 63. Tel.: 06 46/383-822

GÉPI FÖLDMUNKA

Komatsu - gépi földmunka Komatsu - gépi földmunka, alapásás Komatsu gépünkk földmunkavégzés közben

A gépi földmunka elvégzését Komatsu típusú homlokrakodógépekkel és markológépekkel végezzük. A megrendelő igénye szerint kézi földmunkavégzést is vállalunk.

Legyen szó alapásásról, tereprendezésről, árokásásról, útépítés alapozásáról, sittrakodásról, készséggel állunk rendelkezésére.

Gépparkunkban a nagyobb kotrórakodógépektől a szűk helyen is kiválóan használható kisebb homlokrakodógépekig több típus is megtalálható. Nagy rutinnal rendelkező gépkezelőink minden eléjük kerülő feladatra találnak megoldást.

 

Alapásás - gépi földmunka

Az alap, sávalap, kerítésalap kiásását lánctalpas Komatsu kisgépekkel végezzük el. Minden esetet előzetes szemrevételezést követően határozzuk meg, hogy melyik a megfelelő gép az aktuális munkára. A gépi földmunka elvégzését tapasztalt gépkezelő kollégáink mérőműszerrel segítik.

Tereprendezés - gépi földmunka

Legyen szó földrétegek, törmelékek, szennyeződések eltávolításáról, vagy humuszterítésről, vagy zúzottkő terítéséről, cégünk több évtizedes tapasztalattal, ipari és lakossági referenciákkal rendelkezik. A KTK Diamant Kft. fejlett gépparkjának, és képzett, tapasztalt szakembergárdjának köszönhetően bármilyen gépi földmunka elvégzésre remek választás.

Árokásás - gépi földmunka

Közműárkok, pincék, medencék árkainak ásását hatékony földmunkagépeinkkel projektmérettől függetlenül ipari és lakossági megrendelők számára egyaránt vállaljuk.

Útépítés alapozása - gépi földmunka

Az útalapokhoz szükséges tereprendezést, kőterítést és tömörítést is több évtizedes tapasztalatunkra alapozva vállaljuk. Nagyteljesítményű földmunkagépekkel és -kisebb projektek esetén- kisebb homlokrakodógépekkel, illetve kézi erővel is állunk parnereink rendelkezésére.

Sittrakodás - gépi földmunka

Épületátalakítással és bontással is foglalkozó vállalatként az építési törmelék deponálását, szállító járművekre történő felrakodását is vállaljuk.

Minden gépi földmunka megkezdése előtt helyszíni szemlét tartunk, mely során a megrendelővel egyeztetve megtaláljuk a legköltséghatékonyabb megoldást és az adott feladathoz legmegfelelőbb gépet.

Kapcsolódó referenciák:

-Auchan (Miskolc): Alapásás és közművezetékek munkagödrének gépi ásása

-BC Zrt. (Kazincbarcika): Szennyvíztisztítónál végzett földmunkák

ferrcert
MINŐSÍTETT KIVITELEZŐ
Bisnode tanusitvany