3561 Felsőzsolca, Bartók Béla u 63. Tel.: 06 46/383-822

Tanúsítványok

Cégünk számára fontos a minőségi munkavégzés, és ennek egyik alappiléreként a magas szintű, korszerű technológia alkalmazása, valamint kollégáink folyamatos képzése, illetve a megbízhatóság.
Ezek igazolására a pozitív vevői visszajelzések, az évek, évtizedek óta visszatérő vevőink mellett az alábbi tanúsítványokkal rendelkezünk.

 

MIR-KIR

-ISO 9001 Integrált Minőségirányítási Rendszer

Cégünk 2003-ban vezette be az ISO 9001 szerinti integrált minőségirányítási rendszert. A rendszerünket évről évre auditálja egy akkreditált, független tanúsító szervezet, a FerrCert.

Bővebben a Minősépolitikánkról az alábbi linkre kattintva olvashat:
http://ktkdiamant.hu/minosegpolitika

 

-ISO 14001 Környezetirányítási Rendszer

Cégünk 2003 óta az ISO 14001 szabványban előírtaknak megfelelően működik és KIR rendszerünket évről évre auditálja egy független tanúsító szervezet, a FerrCert. A KIR által is célunk bizonyítani a környezet iránti elkötelezettségünket, a vonatkozó jogszabályi előírásoknak való maradéktalan megfelelést, illetve törekvésünket működésünk környezeti hatásainak csökkentésére.

Bővebben a Környezetpolitikánkról az alábbi linkre kattintva olvashat:
http://ktkdiamant.hu/kornyezetpolitika

 

 

Minősített kivitelező

Cégünk több kiemelkedő gép és szerszámgyártóval is szoros kapcsolatot ápol. A gyémánttechnika területén 35 éves kutatási és gyártási tapasztalattal rendelkező német Dr.Schulze GmbH is ezen partnerek közé tartozik. Magyarországon elsőként ért minket az a megtiszteltetés, hogy kiérdemeltük a nagy múltú gyártó vállalat "Minősített Kivitelező" címét.
A több évtizedes tapasztalatunk a betonmegmunkálás területén felkeltette a Dr. Schulze GmbH figyelmét. A gyártó oktatásain rendszeresen részt veszünk, ahol első kézből értesülünk a technológia fejlesztésekről, innovációkról és azok alkalmazásáról. Megtisztelő számunkra, hogy új fejlesztésű gyémántszerszámok tesztelésére is folyamatos megbízást kapunk a német gyártótól.
Minősített kivitelezőui okleveleink a betonvágásra, magfúrásra és padlómegmunkálásra vonatkoznak.

A Dr.Schulze GmbH honlapját az alábbi linkre kattintva tekintheti meg:
https://www.dr-schulze.de/en/

 

Bisnode tanúsítvány

A Bisnode nemzetközi cégminősítő minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát minősíti egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított rendszer alapján. Így került kiválasztásra cégünk, a K.T.K Diamant Kft. is, mint a pénzügyileg legstabilabb cégek egyike. Ez alapján vállalkozásunk a magyar cégek azon 9,82 %-ába tartozik, akik pénzügyileg a legszilárdabb lábakon állnak, azaz rendelkeznek valamilyen Bisnode tanúsítvánnyal.
Különösen megtisztelő, hogy Cégünk az AAA minősítést kapta a Bisnode-tól, azaz a magyar cégek pénzügyileg legmegbízhatóbb 0,67%-ába tartozik, mely kiváló hitelképességet jelent.
Nagy megtiszteltetés cégünk számára, hogy a Bisnode objektív cégminősítése alapján a legjobbak között szerepelhetünk. Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy a piacon tisztességesen járjunk el, így
fontos számunkra, hogy egy külső szakértő is megerősítette, hogy cégünk fizetésképtelenségi valószínűsége kiemelkedően alacsony. Hisszük, hogy a Bisnode tanúsítvány segítségével ügyfeleink,
szállítóink, munkavállalóink felé is tovább fokozzuk azt a bizalmat, mely egyre fontosabb a hosszú távú, stabil üzleti kapcsolatokban. Azzal, hogy a Bisnode független szakértőként ismerte el cégünk stabilitását, azt az üzenetet hordozza számunkra, hogy jó úton járunk cégünk építésében. Mivel vállalkozásunk minősítése szigorúan szakmai szempontok alapján történt és arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet, így a Bisnode tanúsítvány valóban pozitívan különbözteti meg cégünket a piacon.

ferrcert
MINŐSÍTETT KIVITELEZŐ
Bisnode tanusitvany